Necati Akçağlılar İlkokulu

Vizyon: Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ,çalışanları gerekenleri yaparken kendinden emin olsun ve çalışma ortamları çağın şartlarına uygun olsun, velilerin öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinin bilinmesini ve okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın istiyoruz. Kısacası Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak

Misyon: Bizler; bütün öğrencilerin, öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında; ´VATAN SEVGİSİ´ konulu resim yarışmasında ilçe Birinciliği, "Atatürk ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" konulu Resim Yarışmasında İlçe Birinciliği,´6 Ocak Ceyhan´ın Kurtuluşu´Konulu Resim Yarışmasında İlçe Birinciliği.

Saatler: 13.00 - 16.35
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler: SATRANÇ, FUTBOL, BASKETBOL
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: İNGİLİZCE SOKAĞI-BAHÇE OYUN ÇİZGİLERİ

Telefon - 03226572010

Belgegeçer - (322) 657 2010

WEB - https://necatiakcaglilar.meb.k12.tr

Adres - Sarımazı Mahallesi Ceyhan/ADANA

Öğretim Şekli :İkili Eğitim - Öğleci Devre

Yerleşim Yeri - Mahallemizinin ismi 1928 yılından bu yana Sarımazı´dır. 2012 yılında 6360 sayılı kanunla belediye statüsü sona ermiştir. Mahallemizin nüfusu yaklaşık 5000´dir.

Adres - Sarımazı Mahallesi Ceyhan/ADANA

Ulaşım Gün içerisinde, belirli saatlerde Büyükşehir Belediye Otobüsü ile ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Mahallemiz Adana´ya 60 Km, Ceyhan´a 15 Km uzaklıktadır.